Unique sluit raamovereenkomst met Cendris

0
135

Facilitair Contactcenter Cendris sluit een mantelovereenkomst voor de periode van één jaar met HR-dienstverlener Unique.

Als mantelpartner ondersteunt Unique Cendris bij de werving en ontwikkeling van contactcenterpersoneel. Unique werft op basis van competentieprofielen en investeert in de training en ontwikkeling van de nieuwe callcentermedewerkers met een uitgebreid trainingsprogramma. Specifiek voor de opdrachtgevers van Cendris in de bank- en verzekeringsbranche verzorgt Unique bijvoorbeeld de verplichte Wft-opleidingen. Cendris is hierdoor verzekerd van voldoende gekwalificeerde callcentermedewerkers die aan alle wettelijke eisen voldoen.

De groeiende diversiteit aan servicekanalen, de opkomst van selfservice en ontwikkelingen als pro-Active Chat hebben directe consequenties voor de functie van de agents. Er worden andere eisen gesteld aan kennis, vaardigheden en competenties. De werkomgeving is steeds meer een blijvend veranderende omgeving waar, door de groeiende complexiteit van de klantvraag, de lat voor de agent steeds hoger komt te liggen. Om deze reden is competentiegericht werven én ontwikkelen van essentieel belang.

Bron: Unique, 1 december 2015