"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Köster advocaten

Köster bestaat uit een veelzijdige mix van ervaren en jonge advocaten, die ook duidelijke gezamenlijke noemers hebben, zoals betrokkenheid, inventiviteit en een winnaarsmentaliteit.

We hebben keuzes gemaakt voor specifieke branches en rechtsgebieden, en investeren daarom gericht in kennis en expertise. Zo zijn we in staat problemen voor onze cliënten te voorkomen, voordat ze ontstaan. Bovendien begrijpen we onze cliënt en zijn branche daardoor goed.

We staan daarbij erg open voor frisse ideeën. Sterker nog: van onze mensen verwachten we dat ze elkaar voeden met vernieuwende visies en daar scherpe discussies over voeren.

Arbeid & Flex

Werknemers zijn de belangrijkste kracht van uw onderneming. Toch gaat het vaak mis in de verhouding tussen werkgever en werknemer, vooral als er geen goede afspraken zijn gemaakt. Bij Köster helpen wij u graag om deze afspraken helder op papier te zetten, te implementeren en uw HR-beleid te professionaliseren. Ook wanneer het alsnog escaleert, zijn we er natuurlijk voor u.

Voor u als ondernemer zijn wij een vraagbaak, die helpt problemen te voorkomen. Kort sparren is vaak voldoende om de juiste afslag te nemen. Met name bij arbeidsongeschiktheid en ontslagzaken is het belangrijk om snel te schakelen. Door altijd beschikbaar te zijn, zorgen wij daarvoor.

Het arbeidsrecht kent ook een collectieve kant. Denk hierbij aan medezeggenschap, maar ook aan cao- en pensioen(fonds)regelingen. De verplichte toepassing van die regelingen brengt omvangrijke risico’s mee, die vaak verborgen blijven. Ons arbeidsrechtteam adviseert hier dagelijks over en vertaalt de complexe materie naar een praktische aanpak. Bent u op zoek naar een alternatieve manier van geschillenbeslechting? Ons kantoor biedt ook arbeidsrechtelijke mediation.

 

Marita Hoogeveen Advocaat | Partner

Maarten Tanja Advocaat | Partner