"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Brigitte van Beurden Olympia Ondernemer van het Jaar 2023

Franchisenemer Brigitte van Beurden is verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2023 bij Olympia.

Brigitte is al meer dan 10 jaar ondernemer bij Olympia en is samen met haar dochter Romy Denissen eigenaar van de vestigingen Roosendaal-Etten-Leur en Oosterhout.

De bekendmaking vond plaats tijdens een uitreikingsceremonie op donderdag 25 januari, waar Van Beurden de wisselbeker ontving. Zij volgt hiermee Dasja Hendrikx op, die vorig jaar de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ mocht dragen.

Verkiezingen

Jaarlijks organiseert Olympia de verkiezing voor Ondernemer van het Jaar, waarbij drie ondernemers worden genomineerd op basis van criteria zoals omzetgroei, het verwerven van nieuwe klanten, regionaal marktaandeel en hun bijdrage aan de ontwikkeling van Olympia en onderlinge samenwerking.

Onder de genomineerden bevonden zich ook Petra Franken (Olympia Bergen op Zoom) en Willibrord van der Kolk (Olympia Ede), maar Brigitte trok uiteindelijk aan het langste eind.

Drie keer links is ook rechts

Over de winst zegt Van Beurden: “Winnen kun je alleen als je elke dag samen gepassioneerd werkt aan hetzelfde doel. En dat is wat mijn team van 13 bevlogen mensen en ik elke dag doen. Niets in het leven is vanzelfsprekend, dus toen ik bij Olympia de kans kreeg om vestiging Roosendaal-Etten-Leur over te nemen, heb ik vol gas gegeven.”

Van Beurden vervolgt: “Ik zeg altijd, drie keer links is ook rechts. Oftewel, als je echt iets wil dan kan er heel veel. We begonnen met zeven uitzendkrachten en nu 11 jaar later zijn er dagelijks gemiddeld 350 uitzendkrachten via onze twee vestigingen aan het werk. Allemaal mensen die we persoonlijk kennen en blijven volgen. Daar ben ik ongelofelijk trots op.”

Lees ook:

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *