"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Dasja Hendrikx Ondernemer van het Jaar bij Olympia

Franchisenemer Dasja Hendrikx is afgelopen zaterdag, 11 februari, gekroond tot Ondernemer van het Jaar 2022 bij Olympia.

Dasja staat bekend als passievol, lief en een ondernemer in hart en nieren. Ik heb zelf de afgelopen jaren met veel plezier mogen ervaren hoe zij heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Olympia en hoe zij daarin zelf ook enorm gegroeid is. Het is een eer om deze prijs aan deze topondernemer te mogen uitreiken”. Dat zegt Dimitri Yocarini, CEO Olympia, over franchisenemer Dasja Hendrikx, uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2022 bij het uitzendbureau.

Dasja Hendrikx is sinds 2013 ondernemer bij Olympia en zegt: “Deze prijs is de ultieme waardering voor mijn team en alle opdrachtgevers waar we mee samenwerken in de regio Veldhoven en De Kempen. Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten, dat geldt voor alles en iedereen om mij heen. Mijn team, mijn opdrachtgevers, mijn gezin. Dus deze onderscheiding is de bevestiging dat wanneer je echt ergens in gelooft en dat in de praktijk brengt je dit waar kunt maken. Dan inspireer je de mensen om je heen. Samen hebben we dit bereikt en het geeft mij ongelofelijk veel energie om samen met mijn team nog meer mensen en werkgevers aan elkaar te verbinden. Op weg naar een arbeidsmarkt waar iedereen werk doet wat ertoe doet.”

Vlnr: Bob Lebbink, directeur Franchise, Dasja Hendrikx, Dimitri Yocarini CEO Olympia
Vlnr: Bob Lebbink, directeur Franchise, Dasja Hendrikx, Dimitri Yocarini CEO Olympia

Volgens haar teamleden staat Dasja altijd achter haar mensen: “Wij blijven groeien en dat komt door Dasja. Zij is de drijvende kracht achter het team. Ons werk is betekenisvol om de manier waarop wij mogen werken met haar en voor haar. Dasja is een prachtmens en een voorbeeld voor ons allen. Zij is een ondernemer waar we alles voor doen. Dasja luistert naar teamleden en klanten en zet mensen in hun kracht.”

Verkiezing en criteria
Olympia nomineert elk jaar drie ondernemers voor deze prijs. Op basis van een aantal criteria; zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en hun regionale marktaandeel. Daarnaast is er gekeken naar hun bijdrage in de ontwikkeling van Olympia en de onderlinge samenwerking. Naast Dasja waren de genomineerden Sonja Vermeulen van Olympia Den Helder en Mellanie Dellaert van Olympia Dordrecht.

Bron: Olympia

Lees ook:

Olympia benoemt Steven Gudde tot directeur Impact & Arbeidsmarkt

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.