"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nétive

Nétive is de enige volledig onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland.

Wij helpen organisaties om het gehele recruitment- en administratietraject van vaste en flexibele arbeid te digitaliseren in ons Vendor Management System (VMS). Van vacature tot en met afrekening. Compliant en veilig door secure by design. Wij richten ons continu op innovatie: van onze producten, maar ook innovatie in de arbeidsmarkt.

Nétive Connect

Nétive Connect is onze slimme koppeling om efficiënter en sneller vacatures en opdrachten invullen.

Nétive Connect is ontstaan door de vraag vanuit uitzendbureaus en detacheringsbureaus naar efficiëntere processen. Doordat VMS, – en ATS systemen niet gekoppeld kunnen worden in het huidige ‘proces’ zit hier veel inefficiëntie in. Daar heeft Nétive VMS een oplossing voor ontwikkeld: Nétive Connect.

Door de verschillende systemen in de inhuurketen op elkaar aan te laten sluiten neem je de vele handmatige handelingen weg. Het resultaat: Een snellere, efficiëntere en succesvollere samenwerking tussen alle betrokken partijen!

Nétive Connect is dé link tussen uitzendbureaus en Inhurende organisaties en helpt hen bij het oplossen van hun uitdagingen. Onze kennis van, – en betrokkenheid bij elk van deze partijen maakt onze koppeling van grote waarde tijdens iedere stap binnen het Inhuurproces.

Nétive Connect voor uitzend- en detacheringsbureaus

Ervaar jij het overnemen van aanvragen en het invullen van vacatures ook als inefficiënt en tijdrovend werk? Intercedenten moeten vaak actief op zoek naar aanvragen in het VMS Systeem van inhurende organisaties om deze vervolgens handmatig over te zetten naar het eigen ATS systeem. Deze manier van werken is niet alleen traag en foutgevoelig, maar ook inefficiënt en frustrerend! De koppeling van Nétive Connect neemt je dit werk uit handen.

Lees meer over deze toepassing en hoe de koppeling met jou systemen werkt op deze pagina