STOOF verruiming voorwaarden scholingsvouchers

0
275

STOOF heeft besloten om een aantal voorwaarden voor haar succesvolle initiatief scholingsvouchers te verruimen én is druk bezig met het inrichten van het STOOF opleidingsportal.

Het maximale scholingsniveau is verruimd naar mbo4 en het is mogelijk om de voucher in te zetten voor een BBL-opleiding. Met deze verruiming heeft STOOF tot doel nog meer uitzendkrachten te enthousiasmeren tot een leven lang leren. Uitzendkrachten pakken met de voucher van € 500 de regie in handen doordat zij met de voucher een eigen budget en keuze krijgen op leergebied.

STOOF stelt dit jaar nog ruim 400 vouchers beschikbaar voor uitzendorganisaties en haar uitzendkrachten. Deze kunnen vanaf donderdag 24 september tot maandag 5 oktober gereserveerd worden door uitzendorganisaties via het nieuwe opleidingsportal van STOOF. Dit portal is hét nieuwe platform voor uitzendorganisaties, uitzendkrachten en partners van STOOF om naar opleidingen te zoeken en alle zaken rondom STOOF-vergoedingen regelen. Eind 2015 moet het portal volledig functioneren; als zoekportal voor opleidingen en het aanvragen en indienen van BBL en EVC vergoedingen.

Uiterlijk 12 oktober maakt STOOF het aantal toegekende vouchers via het portal bekend. Lees meer

Bron: STOOF, 22 september 2015