Flexpoint sollicitatie workshops werkzoekenden

0
66

Flexpoint nodigt meer dan 4000 werkzoekenden in de regio Parkstad en Maastricht uit voor een workshop ā€œJezelf presenteren kun je leren”.

Tijdens de praktische workshops worden de deelnemers geholpen het beste uit zichzelf te halen en positief op te vallen tijdens een sollicitatiegesprek. Zo helpt Flexpoint de deelnemers om hun waarde op de arbeidsmarkt te vergroten en de verwachtingen van haar opdrachtgevers te overtreffen.

De doelgroep bestaat uit werkzoekenden die de afgelopen maanden gesolliciteerd hebben op een vacature via de website van Flexpoint, aangevuld met een grote groep flexwerkers die momenteel via Flexpoint aan het werk is.

ā€œWe willen een bijdrage leveren aan het beter ontwikkelen en etaleren van de talenten van mensen die op zoek zijn naar werk. Veel werkzoekenden zijn zich onvoldoende bewust van het belang van een goede presentatie. Tijdens deze inspiratiesessie leggen we de basis voor een onweerstaanbare presentatie. Onze concrete tips helpen werkzoekenden al de volgende dag om een betersollicitatie gesprek te voeren.ā€, aldus Erwin Vogelzang, Algemeen Directeur Flexpoint Nederland.

De workshops worden door Flexpoint georganiseerd in het kader van het waarde concept workNtalent, in samenwerking met TopChange uit Heerlen. workNtalent is gericht op het ontwikkelen van de individuele talenten van flexwerkers. Op deze manier hoopt Flexpoint zowel flexwerkers als sollicitanten aan haar organisatie te (ver)binden door het creƫren van meerwaarde.
De eerste twee workshops vinden plaats in Heerlen en Maastricht op 13 en 20 oktober a.s. Later dit kwartaal zullen workshops in Roermond en Venlo worden ingepland.

Bron: Flexpoint, 30 oktober 2015