YoungCapital opent tweede vestiging in Duitsland

0
164

YoungCapital opent een tweede vestiging in Duitsland. Na de eerste vestiging in Keulen kiest de specialist in recruitment van jong talent voor Berlijn.

Reden is de sterke toename van klanten in die stad. Het gaat hierbij vooral om internetbedrijven, start-ups en creatieve bureaus.

YoungCapital opende haar eerste Duitse vestiging in Keulen in januari 2016. Sinds die tijd weten diverse bedrijven YoungCapital te vinden om jong hoogopgeleid talent te bereiken.

“Sinds onze oprichting in 2000 zijn we in Nederland uitgegroeid tot marktleider in recruitment van jong talent”, zegt Karin van der Gragt, managing director van YoungCapital Duitsland. “De ervaring die wij hebben opgedaan in een volwassen uitzendmarkt als die van Nederland, nemen we mee naar Duitsland. Dat we ditzelfde jaar nog een tweede Duitse vestiging mogen openen, is een bevestiging dat onze werkwijze ook daar werkt.”

Focus op disruptieve en ondernemende bedrijven
YoungCapital focust zich in Duitsland met name op snelgroeiende bedrijven, zoals grote technologische bedrijven en start-ups. Met name snelgroeiende bedrijven hebben behoefte aan de flexibele oplossingen die YoungCapital biedt. Van der Gragt: “Wij zien een sterke toename van klanten die vanwege internettechnologie exponentieel groeien, disruptieve aanbieders die de traditionele markt op zijn kop zetten. Onze kandidaten hebben de juiste competenties om dit soort bedrijven te ondersteunen. Maar ook gevestigde grote bedrijven zetten het innovatieve denken van jongeren graag in om vernieuwing van binnenuit te stimuleren.”

Bron: YoungCapital, 24 november 2016