Stichting Loonwijzer en HelloFlex introduceren slimme tool voor recruiters

0
210

Als je een recruiter vraagt: “wat mag deze persoon verdienen?”, dan komt er vaak geen antwoord. Er is namelijk geen database beschikbaar met deze salarisinformatie.

Stichting Loonwijzer en HelloFlex brengen daar nu verandering in.

Vanaf vandaag introduceert HelloFlex een eenvoudige tool die het zoeken naar antwoorden in de big data van Stichting Loonwijzer mogelijk maakt: HelloFlex LoonWijzer.

HelloFlex LoonWijzer │ check your salary loonwijzer
HelloFlex biedt nu een salarischeck tool die de recruiter voorziet van goede en eenvoudig doorzoekbare arbeidsmarktinformatie rondom lonen. Recruiters kunnen met HelloFlex LoonWijzer eenvoudig een check doen op het loon dat gemiddeld wordt verdiend in een bepaald beroep. Daarbij kan worden gefilterd op regio en werkervaring.

Paulien Osse van de Stichting Loonwijzer is erg enthousiast met deze nieuwe tool. “Over de jaren was onze eersPaulienOssete
doelgroep altijd de werknemer. Daarnaast hadden we oog voor de wetenschappelijke wereld, sociale partners en overheden. Met HelloFlex komen de recruiters daar nu bij! Een goede samenwerking met HelloFlex betekent een sterke Loonwijzer voor Nederlandse recruiters, naast de andere 92 landen waar we zitten.”

Bron: HelloFlex, 22 februari 2017