"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ZiPmedia neemt FlexNieuws over van HelloFlex group

FlexNieuws wordt onderdeel van ZiPmedia, onder meer bekend van het platform ZiPconomy.

ZiPmedia neemt het nieuws- en kennisplatform voor de flexbranche over van HelloFlex group.

ZiPmedia neemt FlexNieuws over, feestelijk moment
Hugo-Jan Ruts (directeur ZiPmedia) en Hinke Wever (hoofdredactie FlexNieuws) vieren de overname.

“We zijn verheugd om FlexNieuws op te kunnen nemen in ons portfolio,” zegt Hugo-Jan Ruts, directeur van ZiPmedia. “Het is een mooi platform. Kwalitatief, actueel en met een enorme hoeveelheid feitelijke informatie die onmisbaar is voor de branche.”

FlexNieuws bestaat 15 jaar en is in leeftijd het iets oudere zusje van ZiPconomy, dat binnenkort 12,5 jaar bestaat.

HelloFlex group, ontwikkelaar van software en diensten voor de flexbranche, heeft het platform vanaf de start mogelijk gemaakt en gefinancierd. Frans Schut, Co-CEO van HelloFlex group verklaart: “Wij zijn trots op de plek die FlexNieuws heeft veroverd in het landschap van flexibele arbeid en danken iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Uit deze nieuwsvoorziening is onder meer onze tool CAOWijzer voortgekomen. De overdracht geeft ons de kans om ons te concentreren op onze kernactiviteiten. Bij ZiPmedia is FlexNieuws in goede handen. Wij hebben er vertrouwen in dat het platform bestendige ontwikkelingskansen krijgt.”

Hoofdredacteur Hinke Wever blijft betrokken. “Tussen FlexNieuws en ZiPmedia is veel synergie,” zegt zij. “De inhoud is soms hetzelfde, terwijl de doelgroepen complementair zijn. Ik ben er blij mee dat de opgebouwde waarde van FlexNieuws beschikbaar blijft voor de markt. In teamverband kan de content de komende jaren worden vormgegeven, verdiept en benut.”

“FlexNieuws past prima tussen onze andere titels,” vult Hugo-Jan Ruts aan. “Natuurlijk is er vooral een link met ZiPconomy maar ook met HRtechReview. Technologie speelt immers een steeds grotere rol in de branche. De synergie biedt mogelijkheden vanuit onze redactie, maar ook voor partners.”

Bron: ZiPmedia, FlexNieuws en HelloFlex group, 19 januari 2023

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.