In Person start realtime Geluksmeting

0
168

In Person lanceert als eerste uitzendbureau een realtime Geluksmeting voor medewerkers.
HappyOrNOt
Met speciale Happiness zuilen is het mogelijk om op elk moment van de dag inzicht te krijgen in het werkgeluk van medewerkers. De Geluksmeting is een volgende stap in het streven van In Person om Happiness at Work te vergroten op de (Nederlandse) werkvloer.

Hoe gelukkig ben jij in jouw werk? Het is wat In Person betreft de meest fundamentele vraag die organisaties aan medewerkers kunnen stellen. In tal van wetenschappelijke onderzoeken wordt het positieve effect van werkgeluk bevestigd en ook in de dagelijkse praktijk zien we dat een focus op werkgeluk zorgt voor meer werk-plezier, binding, innovatie en snellere ontwikkeling bij medewerkers. Met de realtime Geluksmeting wordt bewust gekozen om een vraag centraal te stellen waarop medewerkers met één druk op de knop direct kunnen antwoorden. De resultaten worden gebruikt als 0-meting waarna een op-maat-gemaakt geluksprogramma in samenspraak met de klant én medewerkers (uitzendkrachten) wordt ontwikkeld en ingezet.

Geluksevents
Herman Kok, First In Person: ”Gelukkige klanten en medewerkers zijn het allerbelangrijkste voor In Person. Tijdens onze Geluksevents met wereldwijd geluksambassadeur Leo Bormans inspireren we multinationals en MKB-bedrijven met dit thema. Steeds vaker kregen we de vraag om samen concreet aan de slag te gaan. Met de zuilen is er geen makkelijkere manier te starten gaan en werkgeluk te verbeteren. Dat organisaties in de rij staan om de Geluksmeting in te zetten is daarvan een fantastisch bewijs. Als onderdeel van ons bredere Duurzaamheidsprogramma is deze meting een geweldige eerste stap naar meer werkgeluk.’

Bron: In Person, 14 oktober 2016