Inschrijving voor Werf& Awards geopend

0
35

Wie volgen Hunkemöller, Tata Steel, Albert Heijn en Philips op?

De inschrijving voor Werf& Awards is weer geopend.

Een opvallende wervingscampagne gemaakt, of verrassende vacaturetekst geschreven? De beste recruitmentacties van het afgelopen jaar dingen de komende tijd weer mee naar een van de felbegeerde Werf& Awards.

De jaarprijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment worden op donderdag 11 mei 2017 uitgereikt, tijdens hét jaarevenement van het vak: Werf& Live. Iedereen die kans wil maken op een Werf& Award, kan vanaf nú gratis inzenden. Hoe ding je mee naar de prijzen?? Inzendingen zijn mogelijk voor alle bewuste en geplande acties, die aantoonbaar met werving en selectie te maken hebben.

De Awards zijn zowel bereikbaar voor kleine als grote organisaties, voor organisaties zonder budget of bedrijven met grote budgetten, en voor werkgevers (corporates), uitgevers en bureaus in de breedste zin van het woord (in arbeidsmarktcommunicatie, media, werving en selectie, uitzending of detachering). Kleine acties die toch hét verschil maken zijn welkom, maar ook multimediacampagnes die grote resultaten hebben gehaald. Kortom: elke activiteit, die van betekenis is geweest voor de instroom van een organisatie, opdrachtgever of werkgever, kan in aanmerking komen voor een van de prijzen.

• Elke inschrijving krijgt zijn zichtbaarheid en PR waarde op Werf& (met bijna 50.000 unieke bezoekers per maand)
• De jury bepaalt de nominaties voor de voorselectie
• Tussen 27 maart en 7 april kan het publiek zijn favoriete case kiezen
• Presentaties voor de vakjury vinden plaats op 20 april
• Prijsuitreiking: 11 mei (van zowel vakjury prijzen als publieksprijzen)

Alle informatie over de prijzen en over de inzendprocedure is te vinden op www.werf-en.nl/awards. Inschrijving is mogelijk tot 10 maart.

Bron: Werf&, 3 februari 2017