YoungCapital opnieuw Best Managed Company

0
239

YoungCapital is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company. Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, dinsdag bekendgemaakt.

> Bekijk het event

YoungCapital, Nederlandse marktleider in recruitment van jong talent, behoort hiermee tot de best bestuurde bedrijven van Nederland.

Dit jaar was ‘Hoe flexibel is uw businessmodel’ het thema van het Best Managed Companies-programma. De jury roemde de innovatieve en flexibele aanpak van YoungCapital.

“Jonge mensen jagen vernieuwing aan bij bedrijven. De gemiddelde leeftijd bij YoungCapital is 27 jaar.
Onze medewerkers bezitten echte drive, energie en ondernemerschap. Daardoor kunnen we snel schakelen en nieuwe diensten introduceren”, verklaart Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Zo lanceerden we het afgelopen jaar een virtual reality-recruitmentvideo waarmee we de werving kracht bijzetten, en kunnen kandidaten bij ons solliciteren via WhatsApp.”

Daarnaast zet YoungCapital sterk in op sociale innovatie. Kooistra: “Een voorbeeld hiervan is ons werkgeversbeleid. Sinds dit jaar nemen we alleen nog mensen aan vanuit een wederzijds commitment voor langere periode. Ook kunnen we trainees een huurwoning bieden bij hun nieuwe baan.” Dat deze aanpak loont blijkt ook uit de Erasmus Innovatie Monitor; die beoordeelde YoungCapital vorige maand tot een van de vier meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Bron: YoungCapital, 1 december 2015