YoungCapital gaat sky high met wereldkampioen kitesurfen

0
59

In samenwerking met de 29-jarige wereldkampioen kitesurfen, Kevin Langeree, laat YoungCapital zien dat je door hard te werken je dromen waar kunt maken.

Kevin is zo’n jonge jongen die het leven leeft waar velen alleen maar van kunnen dromen. Hij reist de hele wereld over om op de meest exotische plekken te trainen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. “Vallen en opstaan hoort erbij als je je droombaan wil bemachtigen”, weet Kevin. “Vorig jaar brak ik een week voor de wedstrijd King of the Air mijn enkel. Maar dit jaar is die titel van mij!”

“Het doorzettingsvermogen en de ambitie van Kevin werken aanstekelijk”, zegt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Hij is daarom een perfect voorbeeld voor onze jongeren. Als iemand weet hoe je jongensdroom werkelijkheid kan worden, dan is deze held het!” De komende tijd is Kevin via de social accounts en de website van YoungCapital te volgen tijdens zijn voorbereidingen voor de big-air Kiteboarding wedstrijd ‘Red Bull King of the Air’ in Kaapstad, Zuid-Afrika. “Dit is de belangrijkste kitesurfwedstrijd van het jaar. Kevin won in 2014 al eens, maar in 2015 en 2016 is hij verslagen door zijn rivaal Aaron Hadlow. Wij zullen ook deze wedstrijd weer op het puntje van onze stoel zitten van spanning”, zegt Ineke.

Exclusieve footage
Via verschillende kanalen is te zien hoe Kevin zich voorbereidt voor deze kick-ass wedstrijd en hoe hij omgaat met de mentale en fysieke druk. Maar er is meer: “Ik geef via YoungCapital een exclusief kijkje in mijn leven. Ook ga ik proberen andere jongeren te motiveren hun toekomstdromen na te jagen. Niet iedereen zal dezelfde weg volgen, maar door ervaring op te doen en hard te werken ontwikkel je je skillset. Of het nu gaat om het volgen van kitesurflessen, een bijbaan als vakkenvuller of een tussenjaar als callcenteragent. Alles brengt je dichter bij je droombaan.”

De komende weken is Kevin Langeree te volgen via de kanalen van YoungCapital: Instagram, Twitter en Facebook.

Bron: YoungCapital, 23 januari 2018