Werf& en ZiPconomy: Webinarweek 13-17 februari

0
32

Tussen 13 en 17 februari organiseren ZiPconomy en Werf& een webinarweek

In één week spreken 25 experts de kijkers en luisteraars bij over thema’s als Employability, Loopbaan en Mobiliteit, HR & flex en Arbeidsmarktdata en -technologie.

‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, uitgever van Werf&.

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. ‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant. Dat biedt nieuwe kansen voor organisaties, maar ook nieuwe vraagstukken.’

De uitgever van ZiPconomy ziet de webinarweek als een mooie manier om al die ontwikkelingen te duiden, en de luisteraar praktische handvatten mee te geven om ermee om te gaan. ‘Een breed programma, met deels zelfs internationale sprekers, geeft iedereen die met de arbeidsmarkt bezig is de mogelijkheid om goed aan 2017 te beginnen. Van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen.’

Elke dag in de webinarweek krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag, die dus samen voor in totaal 25 webinars zorgen.
Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

Enkele sprekers die deelnemen zijn Gerry Crispen (oprichter van CareerXroads.com), Anouk Kon (‘evangelist’ bij Indeed), Marleen Deleu (expert in flexibele arbeid), Mark Bassie (Flex-Beheer), Monique den Uyl (specialist Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid bij Leeuwendaal), de bekende (emeritus) HR-hoogleraar Rob Vinke, fiscalist Tjako Streefland, Peter Reagan (Amerikaanse industry staffing analist) en Dzjeng-oprichter Wim Davidse.

Bron: Werf&, januari 2017