"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ZiPconomy neemt HRTech Review over

Uitgeefplatform HRTech Review is overgenomen door ZiPconomy. De overname biedt goede synerie mogelijkheden en creëert kansen om HRTech Review op diverse gebieden verder te ontwikkelen.

HRTech Review is in 2017 opgericht door Mark van Assema, als specialistisch platform over ontwikkelingen op het gebied van HR-technologie. Om het platform naar een volgende fase te brengen was Van Assema al enige tijd op zoek naar een partner. Hij zegt: “Mijn team was eigenlijk te klein om aan de klantverwachtingen te voldoen. ZiPconomy beschikt over een grotere werkorganisatie, een professioneel redactieteam en ruime inhoudelijke kennis van ‘de wereld van werk’. Dat biedt kansen om stappen te zetten op redactioneel-inhoudelijk gebied en in onze zakelijke positionering. Groot voordeel bij deze overname is dat we elkaar goed kennen en al jaren intensief samenwerken.” In de nieuwe setting blijft Mark van Assema de rol van hoofdredacteur en inhoudelijk expert vervullen en zullen redactie, marketing en sales worden geïntegreerd in de organisatie van ZiPconomy.

ZiPconomy, uitgeefplatform over de freelance economie en ‘The Future of Work’, bevindt zich in een groeifase en de overname van HRTech Review is daarbij een mooie en logische stap, vindt oprichter en hoofdredacteur Hugo-Jan Ruts: “Wij zijn onze actieradius stapsgewijs aan het verbreden van de wereld van zelfstandige professionals, externe arbeid en inkopers naar de ‘wereld van vast/werk?’ en HR. Recentelijk hebben we met een partner een nieuwsbrief? voor 30.000 professionals in de HR-markt gelanceerd en later dit jaar volgen meer initiatieven. Met het ontwikkelen van een breder portfolio haken we aan bij de trend op de arbeidsmarkt dat vast en flex steeds meer integreren en kunnen we ook gerichter op de wensen van onze partners en lezers inspelen.”

Zowel ZiPconomy als HRTech Review zullen als specialistische platformen de markt blijven bedienen met een brede set aan nieuwsberichten, artikelen, rapporten en andere publicaties. Inhoudelijke kwaliteit leveren blijft ook in een groeiende organisatie leidend, besluit Hugo-Jan Ruts: “Wij zijn specialisten en geen generalisten. We spreken de taal van de markt en daar blijft onze toegevoegde waarde zitten”.

Bron: ZiPconomy, 17 februari 2022

Lees ook
Webinar ‘Mis geen talent’, omdat wereld van werk verandert

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.