Webinar ‘Mis geen talent’, omdat wereld van werk verandert

0
64

Marleen Deleu en Mark van Assema hebben het boek ‘Mis geen talent’ geschreven over de nieuwe realiteit van werk.

Op 26 maart wordt er een webinar georganiseerd naar aanleiding van de boeklancering.

Werk blijft veranderen
De wereld van werk verandert, zeer zichtbaar in deze crisistijd, en zal dat blijven doen. Hier zijn veel aanleidingen voor, maar allemaal beïnvloeden ze hoe individuen denken over werk (wat, waar, waarom en hoe) en ook hoe organisaties werk wensen te organiseren.

Nieuwe hr-strategie
Talent bevindt zich nu overal en is in de meest uiteenlopende vormen beschikbaar. Deze nieuwe realiteit van werk vereist een nieuwe hr-strategie: de methodes van de vorige eeuw zijn niet langer meer succesvol in het komende decennium. Organisaties die zich niet aanpassen, missen veel waardevol talent en zijn in hun voortbestaan bedreigd.

Elk talent omarmen
Over deze nieuwe realiteit van werk is nu voor het eerst een boek geschreven door Marleen Deleu en Mark van Assema. Aanleiding is hun adviestraject bij VRT, waarbij als een van de eerste organisaties in België een Integrale Talent Beheer strategie werd ingevoerd. Hierbij wordt elk talent omarmd, ook als dit niet op de eigen loonlijst staat. Dat klinkt erg logisch, maar in de praktijk staan er in organisaties stevige muren om afdelingen heen en zijn vast en ingehuurd personeel strikt gescheiden.

Handvatten
Het boek richt zich op het C-level van organisaties, hun hr-directie en inkopers van extern talent, om ze te inspireren en praktische handvatten aan te reiken om zelf aan de slag te gaan en hun organisatie in de nieuwe realiteit van werk binnen te loodsen.

Geïnteresseerden kunnen zich voor het webinar op 26 maart aanmelden, dat vier experts en pioniers van VRT, Philips, Akzo Nobel en Securex aan het woord laat.

Bron: diekeure.be, 25 maart 2020