Payper stelt twee ervaren directeuren aan

0
288

Payper heeft heeft Marcel Dol aangesteld als Directeur Payroll en Barry van den Berg als Commercieel Directeur.

Marcel Dol (links) en Barry van den Berg (rechts)
Marcel Dol (links) en Barry van den Berg (rechts)

Zij beschikken over de expertise om HR-afdelingen te ondersteunen bij hun toekomstige uitdagingen, ongeacht de gewenste contractvorm.

Volwaardige HR-aanbieder
In de afgelopen twee jaren heeft Payper zich omgevormd tot een fullservice HR-organisatie. ā€œEen bewuste keuze, legt eigenaar Edwin Schaap uit. ā€œDe oude payrollmarkt is met de komst van de WAB compleet veranderd. Wij hebben ervoor gekozen om volgens de nieuwe regels te gaan werken, dus niet meer met een uitzend-cao of StiPP pensioen. Wij werken in de geest van de ontwikkeling die de politiek voor heeft met vast en flexibel werk. Tevens zetten we al enkele jaren in op de volledige HR administratie. Van verzuimbeheer voor vaste en tijdelijk personeel tot en met medewerkerstevredenheid in het hele medewerkersbestand.

Vast en flex onder een dak
In vrijwel iedere organisatie vind je medewerkers met contracten voor bepaalde en onbepaalde tijd. Daarnaast is er vaak nog behoefte aan een flexibele schil. Marcel Dol heeft, als de nieuwe Algemeen Directeur Payroll, veel ervaring met zowel vaste als flexbanen. Hij heeft, onder meer bij Randstad, een aanzienlijke loopbaan in de uitzend- en payrollbranche op zijn naam staan. Barry van den Berg is als Commercieel Directeur aangetrokken en werkt eerder onder meer bij ADP, waar hij ervaring opdeed met alle uitdagingen op het gebied van salaris en verloning.

Bron: Payper, 3 mei 2021