"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Kees Antens nieuwe CFO Welten Groep

Welten Groep verwelkomde op 11 april 2024 Kees Antens als nieuwe (interim) CFO. Antens neemt ruime ervaring mee naar de organisatie als CFO en businesscoach. Hij sluit zich aan bij Thijs Vermaat, die onlangs bekend maakte per mei de rol van CEO te gaan vervullen.

Als ervaren CFO en businesscoach, maakt Kees Antens vol enthousiasme de overstap naar Welten Groep. “Ik heb veel zin om bij deze mooie organisatie aan de slag te gaan. Samen met mijn bevlogen collega’s gaan we Welten Groep klaarstomen voor de toekomst!” aldus Antens.

Ook CEO Thijs Vermaat kijkt uit naar de komst van Kees: ”Ik ben erg blij met de komst van Kees. Hij brengt de juiste ervaring en energy om samen met de rest van de organisatie Welten Groep succesvol te maken in de volgende fase.”

Kees Antens begon in 2002 zijn carrière als businesscontroller bij ING, waarna hij de overstap maakte naar SNS Reaal. Daarna werd hij financieel eindverantwoordelijke bij Schoenfabriek Van Bommel. Hij vervolgde later zijn loopbaan als financieel directeur bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Zijn laatste rol vervulde hij als CFO bij vervoersbedrijf Qbuzz, om nu als CFO bij Welten Groep te starten.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *