"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Elevation Group benoemt nieuwe directie

IT-staffing organisatie Elevation Group benoemt per 1 mei aanstaande een nieuwe directie. Marc Voskuilen (CEO), Michiel Mulder (CMPO) en Olivier Macpherson (CFO/COO) nemen het stokje over van oprichters Chris Wood en Floris Bouwman.

Eind vorig jaar benoemde het Financieele Dagblad Elevation Group tot FD Gazellen-winnaar in de categorie ‘groot in regio west’. Daarmee is het de snelstgroeiende onderneming van Nederland.

De labels Elevation Partners en The.NextGen vallen vanaf 1 mei onder de verantwoordelijkheid van de nieuwe directie. Bouwman en Wood blijven aan als non-executive board, evenals de andere partners.

Rijke ervaring aan boord

Voskuilen deed ervaring op in IT-staffing als Senior Director bij SThree. Vanuit die rol bouwde hij Elevation Group uit in Spanje en Nederland. Mulder was eerder als Director Brand & Marketing verantwoordelijk voor de internationale merkgroei van HEMA. En Macpherson was als Regional Finance Director Northern Europe & Germany aanjager van het internationale succes van PageGroup.

Marc Voskuilen: ‘Als je zo snel groeit moet je organisatorisch en culture wise ook mee. Gelukkige, gedreven medewerkers zijn het fundament voor je organisatie. Daarom zijn dit de belangrijkste aandachtspunten in onze groeistrategie. Together we grow in life.’

Over Elevation Group

Elevation Group is fullservicepartner voor IT-staffing. Met de labels Elevation Partners en The.NextGen bemiddelt de organisatie tussen opdrachtgevers en IT-professionals in alle contractvormen. Elevation Group werd in 2012 opgericht door Floris Bouwman en Chris Wood. Inmiddels telt de organisatie meer dan 300 werknemers – verspreid over kantoren in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Düsseldorf – en beslaat het netwerk ruim 30.000 IT-specialisten.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *