Olympia Nederland sluit zich aan bij Betaalme.nu

0
201

Olympia Nederland heeft zich aangesloten bij Betaalme.nu, een initiatief om de facturen van het MKB sneller te betalen.

De uitzendorganisatie committeert zich hiermee aan een snelle betalingstermijn, waardoor liquide middelen voor MKB’ers vrijkomen.

Gezonde MKB-bedrijven kunnen investeren en groeien, waarmee zij werkgelegenheid genereren en bijdragen aan de economische groei. Als toeleveranciers van goederen en diensten aan grote bedrijven, vormen MKB-bedrijven een belangrijke schakel in vele toeleveringsketens. Wanneer bedrijven te weinig liquiditeit hebben, zijn ze kwetsbaar en worden ze beperkt in hun groeimogelijkheden.

Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Als onderneming van ondernemers weten wij hoe vervelend het is als facturen te laat worden betaald. Dit belemmert het investeringsbeleid en brengt in het ergste geval het voorbestaan van organisaties in gevaar. Daarom dragen wij graag ons steentje bij en ondersteunen wij van harte het initiatief Betaalme.nu door ons te committeren aan korte betaaltermijnen.”

Over Betaalme.nu
Betaalme.nu is een initiatief vanuit het bedrijfsleven, gericht op het realiseren van makkelijkere toegang tot liquiditeit voor het MKB. Het doel is om ervoor te zorgen dat leveranciers uit het MKB sneller worden betaald, om zo kapitaal vrij te maken dat in openstaande facturen opgesloten zit. Betaalme.nu wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken in de vorm van subsidie.

Bron: Olympia, 12 december 2016