NBBU webinar ‘Gevolgen afschaffing VAR voor uw praktijk’ – 16 juni

0
93

NBBU presenteert op donderdag 16 juni het webinar ‘Gevolgen afschaffing VAR voor uw praktijk’.

In 5 kwartier krijgen deelnemers de laatste stand van zaken te horen rondom de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA), die afschaffing van de VAR inhoudt. Het live webinar vindt plaats op donderdag 16 juni om 16.00 uur.

> AANMELDEN
Datum: 16-06-2016 16:00 uur – 17:15 uur
Locatie: Online
Organisator: NBBU
Kosten: € 0
Presentator: mr. Fariël Dilrosun, hoofd Juridische Zaken NBBU
Host: Roland Geenen, hoofd Ledenbeheer en Marketing
Gast: mr. Vishally Soemai-Bansie, Juridische Servicedesk NBBU

De meesten van u hebben ongetwijfeld doorgekregen dat de VAR is afgeschaft per 1 mei jl. We merken dat sommige intermediairs die met zzp-ers werken serieus en voortvarend aan de slag zijn gegaan met de nieuwe situatie. Want ondanks het aangekondigde implementatiejaar dat loopt tot 1 mei 2017 heeft u wel degelijk nu al een inspanningsverplichting om uw werkwijze aan te passen.

Doel
Het webinar geeft informatie over hoe de arbeidsverhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer het beste vormgegeven kan worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de vraag of de dienstverlening van de intermediar bemiddeling of tussenkomst is. Bij bemiddeling heeft de intermediair vooral een adviserende en ondersteunende rol. Bij tussenkomst worden daadwerkelijk risico’s overgenomen. Lees meer

Bron: NBBU, juni 2016