Luba Uitzendbureau is 50 jaar jong

0
311

Op 6 februari viert Luba Uitzendbureau haar 50ste verjaardag.

Luba viert 50-jarig bestaan

Het van oorsprong Leidse bedrijf deelt haar feestvreugde met opdrachtgevers en flexwerkers. Zo werd er vandaag bij Zorg & Zekerheid een XXL-taart bezorgd door algemeen directeur Johan Doornenbal en vestigingsmanager Claudia Helsloot.

Luba viert 50-jarig bestaan

Doornenbal: “We zijn alle opdrachtgevers en flexwerkers waarmee we de afgelopen 50 jaar hebben samengewerkt zeer dankbaar voor hun vertrouwen. Dankzij hen is Luba uitgegroeid van een enkele vestiging in Leiden naar een uitzendgroep met ruim 50 vestigingen die duizenden talenten verbindt aan het MKB.”

Luba en Zorg & Zekerheid werken sinds 2015 intensief samen. De relatie gaat eigenlijk nog verder terug, zelfs tot de jaren ’80 toen Luba het basketbalteam sponsorde. De afgelopen jaren zijn veel flexwerkers van Luba aan de slag gegaan binnen het klantcontactcenter. Elmar Stoelinga, Manager Contact Center en Nicole Olsthoorn, Teamleider Contact Center waren blij verrast met de taart en bevestigden de prettige samenwerking.

Luba viert 50-jarig bestaan

Olsthoorn: “De samenwerking met Luba verloopt erg vertrouwd. De intercedenten voelen goed aan wat wij zoeken in een flexwerker en dit zien wij terug op de werkvloer. Door het intensieve contact dat zij met ons onderhouden, weten ze wat er speelt en kunnen we snel schakelen, heel prettig!”

Doornenbal zal in de gouden jubileumweken ook langsgaan bij een aantal andere opdrachtgevers door het hele land. De vestigingen hebben ook al ruim 1.000 taarten uitgereikt aan opdrachtgevers. De flexwerkers worden natuurlijk ook niet vergeten en voor de eigen medewerkers zal er nog een spetterend feest georganiseerd worden. Je wordt tenslotte niet elke dag 50 jaar jong.

Bron: Luba persbericht, 6 februari 2018