Van Koppen & Van Eijk tekent partnerovereenkomst met DON Opleidingen

0
118

Uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk en opleidingsinstituut DON Opleidingen hebben een partnerovereenkomst gesloten om zo in te spelen op de sterke stijging van vacatures in de sector transport en logistiek.

Op 18 januari 2017 hebben zij de overeenkomst getekend voor een periode van één jaar.

In de sector transport en logistiek is er sprake van een sterke stijging van vacatures. Van Koppen & Van Eijk en DON Opleidingen bundelen hun krachten om deze groei af te nemen en de vacatures in te vullen. Op dit moment is de partnerovereenkomst gericht op kandidaten die een opleiding volgen tot vrachtwagenchauffeur, reachtruckchauffeur en logistiek procesoperator. DON Opleidingen draagt zorg voor het opleiden van kandidaten afkomstig van het voortgezet onderwijs, omscholers met affiniteit voor het vak en kandidaten afkomstig vanuit een uitkerende instantie. Zodra de kandidaten zijn geslaagd voor hun opleiding zorgt Van Koppen & Van Eijk voor de arbeidsbemiddeling. De kandidaten hebben hierdoor meer kans op de arbeidsmarkt en de openstaande vacatures in de sector transport en logistiek zullen sneller worden ingevuld. Verschillende transport en logistieke organisaties en uitkerende instanties zijn enthousiast en hebben zich al aangesloten.

Over Van Koppen & Van Eijk
Van Koppen & Van Eijk is een internationaal werkend uitzendbureau dat sinds 2003 actief is in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dagelijks koppelen zij ruim 10.000 werknemers aan bedrijven in Nederland en Polen. Dit aantal maakt hen een grote speler binnen de uitzendbranche.

Over DON Opleidingen
DON Opleidingen is in 1969 begonnen als eenmansrijschool en inmiddels, door een sterk team van rijinstructeurs, docenten en adviseurs, uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. De opleidingen zijn onderverdeeld in (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs en communicatie.

Bron: VKVE, 30 januari 2017