Kooyenga Groep verkoopt aandelen aan Olympia Nederland

0
479

De Kooyenga Groep kiest voor een strategische alliantie met Olympia Nederland. De overeenkomst moet de groei van Kooyenga bevorderen.

De Kooyenga Groep is een detacherings- en adviesbureau voor de overheid, en bestaat uit Kooyenga Advisering en Detachering en adviesbureau Vondel & Nassau.

Groei binnen gemeentelijke overheid
Met het strategisch meerderheidsbelang versterkt Olympia Nederland zijn positie binnen de gemeentelijke overheid, en kan Kooyenga versneld groeien. Dimitri Yocarini, sinds 2016 CEO van Olympia Nederland: “Olympia Nederland heeft net als de Kooyenga Groep de ambitie om te groeien binnen de gemeentelijke overheid. Door het verbinden van onze expertises zijn we samen in staat om een nog stevigere positie binnen de overheid te bouwen.”

Nieuwe CEO Just Zandhuis
De Friese eigenaar Romke Kooyenga heeft het bedrijf 23 jaar geleid. Hij richt zich vanaf 1 september volledig op de verdere commerciële ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast coacht hij medewerkers en bewaakt hij de bedrijfscultuur. De dagelijkse leiding komt in handen van de nieuwe CEO, Just Zandhuis.

Bron: persbericht Olympia Nederland, 1 juli 2017