De vacaturekeet, Oost-Groningen, voor vacatures in de bouw

0
47

In verschillende plaatsen in Oost-Groningen kun je binnenkort zomaar De vacaturekeet tegenkomen.

De vacaturekeet is de plek waar werkzoekenden in gesprek kunnen gaan over actuele vacatures in de bouw, loonwerksector en andere branches. Momenteel zijn er diverse vacatures in bouw- en bouw gerelateerde branches, zoals: grondwerker, opperman, machinist of assistent in de bouw en infra. Dit komt door de beter draaiende economie en de diverse infra-projecten die in de provincie op stapel staan.

Vacatures en werkzoekenden komen in De vacaturekeet samen. Werkgevers kunnen via de website www.devacaturekeet.nl hun openstaande vacatures gratis aanmelden. Nieuwe vacatures worden ter plaatse aan de belangstellenden gepresenteerd en serieuze kandidaten kunnen direct reageren op de vacature van hun voorkeur. Werkzoekenden met een positieve instelling en een proactieve werkhouding kunnen zo snel aan de slag zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om via de website van De vacaturekeet op een vacature te reageren. Dan zal altijd ook eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek worden ingepland.

De vacaturekeet is een initiatief van B.V. Goede Uitvoering Werken (GUW). GUW uit Winschoten zet zich actief in om geschikte kandidaten te werven voor bedrijven in Oost-Groningen die op zoek zijn naar medewerkers

Bron: GUW uitzendbureau, 19 april 2018