Connexys wint Recruitment Tech Award

0
37

Connexys is met de Applicatie Talent Marketing Activity Manager winnaar van de Recruitment Tech Awards in de categorie ‘Best Tooling’.

Dat maakte de vakjury bekend tijdens het Recruitment Tech Event dat gisteren plaatsvond in DeFabrique in Utrecht.

Wat biedt de Talent Marketing Activity Manager?
De tool maakt voor recruitment de stap mogelijk naar online marketing. Dankzij de functionaliteit in de recruitmentapplicatie kan een corporate of bureau recruiter eenvoudig talent searchen en matchen. Aan verschillende talentpools kunnen eigen kenmerken en selectiecriteria worden toegekend. Voor elke talentpool is afzonderlijk te bepalen welke personen met welke boodschap worden benaderd en welke contactfrequentie voor een specifieke doelgroep wenselijk is.

Eind oktober heeft de vakjury uit alle inzendingen die drie beste inzendingen genomineerd. Vervolgens was het woord aan de markt en bepaalde het aantal publieksstemmen de winnaar.

Trots op erkenning
Jan van Goch, CMO van Connexys: “Deze applicatie hebben wij ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal van onze klanten. Wij zijn heel trots op deze award en de erkenning van het belang van deze tooling in de markt. Het ondersteunt onze visie dat online marketing het vak recruitment steeds meer zal verrijken.”

Over het Recruitment Tech Event
Het Recruitment Tech Event vond plaats op donderdag 26 november jl. in DeFabrique in Utrecht. Ruim 150 professionals op het gebied van HR, recruitment, W&S, ICT- en innovatie lieten zich aan de hand van plenaire keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s informeren en te inspireren over de recruitmenttechnologie van de toekomst. Naast de Best Tooling Award, werd aan het CAK de Award uitgereikt voor de ‘Best Case’ voor de meest effectieve recruitmentcase.

Bron: Connexys, 27 november 2015