Cammio opent nieuw kantoor in Keulen

0
44

Videorecruitment-expert Cammio gaat zijn aanwezigheid op de Europese markten uitbreiden met middelen uit een investeringsronde.

De investeringsronde werd geleid door Bernhard Düttmann, voormalig bestuurslid en CFO bij Beiersdorf en Lanxess. Düttmann sluit ook aan bij de nieuw opgerichte adviesraad. De investering in Cammio wordt gebruikt om een ​​nieuw kantoor en team op te richten in Keulen.

Focus op Duitsland
De financiering zal worden gebruikt voor marketing en sales inspanningen in de belangrijkste Europese markten te verhogen met een sterke focus op Duitsland. Met een nieuw kantoor in Keulen, vestigt Cammio zich strategisch in een opkomende HR Technology Hub met partners YoungCapital en CompanyMatch.

Videorecruitment
Het bedrijf investeert ook in het verder automatiseren van het recruitmentproces met geavanceerde matching algoritmen. Videorecruitment is de laatste jaren een essentieel onderdeel geworden in de HR-markt. Inmiddels voorziet Cammio klanten uit meer dan 20 landen van deze intelligente technologie.

Groei
Cammio maakte in 2016 een sterke groei door en kon een record aantal nieuwe klanten verwelkomen, waaronder AIDA, Galeria Kaufhof, BMW en AEGON. Gebruik van het video platform groeide met meer dan 200%, wat het toenemende belang benadrukt voor zowel de kandidaat als werkgever om persoonlijkheid toe te voegen aan een CV.

Bron: Cammio, 30 januari 2017