Ben Brans vertrekt bij Payper

0
714

Marketeer en ondernemer Ben Brans verlaat op 1 maart 2016 de backoffice- en payrollorganisatie Payper HRM in Breda.

“Ik heb twee jaar vol enthousiasme mijn kennis en kunde op het gebied van strategie en marketing ingezet bij Payper. Dat was een mooie periode, waarin we samen met het team veel hebben bereikt. Payper is een merk geworden in de flexbranche en heeft een omzetgroei doorgemaakt van € 25 naar € 60 mln. We hebben tweemaal een FD Gazelle gescoord en een hoge notering in de High Growth Awards in de wacht gesleept.

De content strategie die ik er heb doorgevoerd en geactiveerd heeft z’n vruchten afgeworpen. Op het moment van mijn vertrek staat er een substantieel bedrag in offerte bij potentiele klanten die vanuit de zelf opgezette leadstrategie zijn aangetrokken. Het is fijn om meetbaar bij te dragen aan het succes van een bedrijf. Dat heb ik bij Payper kunnen doen en daarmee verlaat ik de organisatie met een goed gevoel.”

“De flexbranche is geen onbekende voor me en daar zal ik ook mijn volgende stap in maken. Sowieso met het platform Flextalks dat ik bedacht en verder ga uitrollen met diverse kennispartners. Voorlopig ben ik nog tot 1 maart aan de slag bij Payper en zal die tijd ook gebruiken om wat gesprekken te gaan voeren met bedrijven die mij als toegevoegde waarde zien om bijvoorbeeld groeiplannen te realiseren. Verder ga ik nu echt het verzoek van de redactie van Flexnieuws oppakken om blogs te schrijven.”

Bron: Ben Brans, 16 december 2015