Zoektocht naar Intercedent van het Jaar 2015

0
125

Op donderdag 19 november 2015 vindt opnieuw de verkiezing ‘Intercedent van het Jaar’ plaats.

Voor de dertiende keer komen de meest innovatieve en klantgerichte intercedenten van Nederland samen, en strijden de overgebleven tien finalisten met elkaar om de prestigieuze titel Intercedent van het Jaar 2015.

Zien en gezien worden
Het evenement wordt gehouden in Inn Style te Maarssen. Terwijl de finalisten zich opmaken voor de eindstrijd van de verkiezingen, bouwen de aanwezige gasten volop aan hun netwerk.

Op weg naar de finale
Voorafgaand aan de eindstrijd doorlopen de deelnemers een selectieprocedure die bestaat uit vier rondes. De kandidaten maken presenteren zichzelf met een zelfgecreëerd YouTube-filmpje, doe mee aan een kennisquiz, een visie-opdracht en een telefonisch assessment. Uiteindelijk maken de tien beste intercedenten op de grote dag zelf uit wie er vandoor gaat met de hoofdprijs, een reischeque ter waarde van duizend euro.

Deelnemen
De inschrijvingen zijn al geopend en kandidaten kunnen zich aanmelden tot 15 oktober 2015 via onderstaande website. Het evenement is vrij toegankelijk en belooft weer een grote happening te worden. Ben je intercedent, accountmanager, recruiter, vestigingsmanager of HR-manager in de flexbranche? Aarzel dan niet en kom op 19 november naar de verkiezing Intercedent van het Jaar 2015. Het programma duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur en wordt gepresenteerd door een bekende host, wiens identiteit nog even geheim blijft.

Intercedent van het Jaar wordt georganiseerd door ARTRA in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU. Ga voor meer informatie naar www.ivhj.nl.

Bron: IVHJ, 1 oktober 2015