Textkernel benoemt nieuwe CTO en COO

0
163

Textkernel, gespecialiseerd in Machine Intelligence voor het matchen van kandidaten en vacatures, heeft haar senior management uitgebreid met een nieuwe CTO en COO: Maciej Hoch en Guus Meijer.

Het van oorsprong Amsterdamse bedrijf groeide in 2017 met 40% en heeft teams in vijf landen, bestaande uit onder andere meer dan honderd software engineers, R&D-specialisten, internationaal gerenommeerde data scientists en Machine Learning experts. De nieuwe MT-leden zullen met hun jarenlange ervaring een significante bijdrage leveren aan de internationale groei en uitbreiding van het bedrijf.

Hoch, afkomstig van Lightspeed, wordt verantwoordelijk voor het aansturen van technologie en innovatie bij Textkernel. Meijer, voormalig mede-eigenaar en COO van Connexys, zal zich richten op het verder uitbouwen en professionaliseren van Textkernel’s professional services- en support-team.

“Maciej en Guus brengen veel ervaring mee met het opzetten en laten groeien van internationale engineering-, delivery- en support-teams. Bovendien passen ze perfect bij onze R&D-georiënteerde innovatieve cultuur,” aldus Jakub Zavrel, oprichter en CEO van Textkernel. “Ik heb er alle vertrouwen in dat zij onze organisatie op zowel technisch als service vlak naar een volgend niveau kunnen tillen, waardoor we onze toonaangevende innovaties nog sneller naar de markt kunnen brengen.”

Bron: Textkernel, 22 maart 2018