Cornerstone OnDemand succesvol in Europa

0
69

Groei aantal klanten en erkenning uit de branche versterken de aanwezigheid van Cornerstone in Europa.

Cornerstone OnDemand, leverancier van software voor human capital management en scholing, heeft in 2017, dankzij nieuwe klanten en uitbreiding van dienstverlening aan bestaande klanten, de aanwezigheid in Europa versterkt. Lees meer

Award voor oprichter Adam Miller
Adam Miller, de oprichter van Cornerstone, ontving in oktober de Unleash Award 2017 tijdens HR Tech World in Amsterdam. De prijs is een erkenning voor mensen die voor een omwenteling in de sector hebben gezorgd en door middel van technologische innovatie een voortrekkersrol hebben in de transformatie van HR.

HR- en leersystemen
Met Cornerstone’s Learning Experience Platform kunnen klanten hun personeel managen en scholing bieden via één platform. De content kan worden aangepast in de stijl van Spotify, terwijl het mogelijk is te browsen via tegels, vergelijkbaar met de werkwijze van Netflix.

De suggesties voor leerervaringen kunnen zowel worden aangestuurd vanuit de werkgever (top-down), als vanuit de werknemer (bottom-up). Maersk, met 89.000 medewerkers actief in transport en energie, gebruikt Cornerstone Learning om alle medewerkers op ieder moment toegang te bieden tot opleidingen en cursussen. Het biedt ook de middelen om met collega’s samen te werken.

Extra datacenters in Europa
Cornerstone meldt dat het stevig investeert in aanwezigheid in de regio. In 2018 worden twee extra datacenters geopend (in Frankrijk en Duitsland) om te voldoen aan de strenge beveiligings- en privacyregelgeving van de Europese Unie. Daarmee krijgen Cornerstone-klanten meer keuze in de locatie waar hun data worden opgeslagen.

Bron: Cornerstone.nl, 3 januari 2018