Start People opent vestiging MKB Zwolle

0
129

HR-dienstverlener Start People is ervan overtuigd dat je alleen door persoonlijk contact de ideale matches krijgt en investeert daarom juist in fysieke filialen. Met die reden zijn de deuren van Start People MKB Zwolle geopend en is Sabrina Koopman aangesteld als vestigingsmanager.

Het openen van nieuwe vestigingen staat haaks op de digitaliseringstrend.

Investeren in persoonlijk contact
Al bijna 45 jaar helpt Start People mensen aan een baan. Dat doen zij voor iedereen en vanuit het hart. Daarom investeren zij in persoonlijk contact en openen ze in totaal 10 nieuwe vestigingen. Ze bieden lokaal een fysiek aanspreekpunt voor werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel. In Overijssel zitten vestigingen in Zwolle, Enschede, Almelo. Binnenkort komt er nog één bij in Borculo.

“Ik vind het een mooie uitdaging om als vestigingsmanager van Start People MKB Zwolle aan de slag te gaan en krijg er enorm veel energie van. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen uit de regio aan een baan te helpen en bedrijven te helpen met hun personeelsbehoefte. Tegenwoordig kan iedereen online een vacature plaatsen of werk zoeken, maar wij geloven er heilig in dat we door mensen écht te leren kennen veel betere en duurzamere samenwerkingen op kunnen zetten. We zoeken niet alleen werk voor iemand, maar een baan waar iemand blij van wordt; een volgende stap in een carrière”, vertelt Sabrina Koopman.

Een persoonlijke aanpak staat bij Start People dus hoog in het vaandel. Dit wordt ondersteund door digitale oplossingen. Wie liever in een paar clicks online wil solliciteren op een interessante functie kan ook gewoon bij de uitzendorganisatie terecht. Om iedereen te kunnen helpen op een door hen gewenste manier, blijft het bedrijf zowel in fysieke vestigingen als in digitalisering investeren.

Bron: Start People, persbericht 13 december 2021

Lees ook
Start People: ‘Maak je cv persoonlijk en licht je competenties toe’