Siebe Zwart toegetreden tot examencommissie SEU

0
135

Siebe Zwart is per 1 november jl. toegetreden tot de examencommissie van de Stichting Examens Uitzendbranche.

Hij volgt Orchid de Groot van Embden op die – vanwege haar pensionering – per 1 januari 2019 stopt met haar werk voor de commissie.

Siebe werkt sinds 2000 in de uitzendbranche, zowel op strategisch als operationeel niveau.
Vanuit zijn directiefunctie bij succesvolle en snelgroeiende uitzendondernemingen heeft hij veel ervaring opgedaan met de diversiteit binnen deze branche. Vraagstukken van opleiden tot payrollen of van arbeidsmigranten tot herintreders zijn hem dus niet vreemd.

Siebe straalt een en al enthousiasme uit als hij vertelt over deze stap. “Ik lever graag een bijdrage aan de examencommissie. Ik vind het interessant te zien hoe kennis van wet- en regelgeving wordt toegepast en ben ervoor ‘in’ om te kijken hoe het nóg beter kan. Die passie kan ik in mijn nieuwe rol ruimschoots kwijt. Ik start dan ook met veel plezier bij SEU!”

SEU meldt: “We zijn Orchid dankbaar voor haar waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van de SEU examens. In 20 jaar tijd heeft zij alle ontwikkelingen meegemaakt; van schriftelijke examens op één vaste locatie, tot de huidige online examens. Het nieuwe examen Payroll is mede dankzij haar tomeloze inzet tot stand gekomen. Wij kijken met plezier terug op de fijne samenwerking en wensen Orchid veel fijne jaren met tijd voor al die wensen die altijd zijn blijven liggen.”

Bron: SEU, december 2018