NIRPA accreditatie voor SEU examen Payroll

0
311

Het SEU examen Payroll is door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) geaccrediteerd voor permanente educatie.

Het diploma staat voor 300 studiepunten.

“Daar zijn we best trots op!” meldt SEU in een persbericht. “Met het SEU diploma Payroll kunnen payroll professionals binnen en buiten de flexbranche aantonen dat zij beschikken over relevante en up-to-date kennis over de regels rondom (juridisch) werkgeverschap, (inleners)cao’s en salaris- en contractadministratie.

We zijn blij met de positieve reacties uit de branche, zoals mooi verwoord door Julius Kousbroek, CEO van WePayPeople: ‘Goed opgeleide, deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van wat er speelt op hun vakgebied zijn van vitaal belang voor onze payroll service. De opleiding en het branche erkende SEU diploma Payroll draagt substantieel bij aan het op peil houden van het kennisniveau van onze medewerkers. Daarbij is voor ons de NIRPA accreditering belangrijk, omdat deze de kwaliteit borgt en een herkenbaar keurmerk voor onze relaties is.'”

Bron: SEU, oktober 2018