KvK – ‘Succesvol ZZP’en’ – op vier locaties

0
129

ZZP-event over klanten vinden en samenwerken op vier locaties in Nederland

Maastricht 27 juni
Goes 28 juni
Groningen 6 juli
Breda 12 juli

Dat ondernemen als zzp’er populair is blijkt wel uit hun nog altijd groeiende aantal. Landelijk steeg het aantal fulltime zzp’ers van 651.072 in 2011 naar 859.804 in 2016. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met gemeenten en partners viermaal het event ‘Succesvol ZZP’en’. Zzp’ers kunnen hier presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in Maastricht, Goes, Groningen en Breda.

Programma
Tijdens het zzp-event geven verschillende sprekers een presentatie over een strategie om van klanten ambassadeurs te maken, over acquisitie en over samenwerken. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden
Informatie over het programma op de vier locaties staat op www.kvk.nl/zzpevent. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

Informatie over vervallen VAR
Voorafgaand aan het event in Maastricht en Goes is er de mogelijkheid om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen over de wijzigingen en consequenties van het vervallen van de VAR en de nieuwe wet DBA.

Bron: Kamer van Koophandel, 16 juni 2016