IPmarktplaats behoort tot beste ZZP-bemiddelaars

0
130

IPmarktplaats uit Zoetermeer is bij de Staffing Awards uit 384 deelnemende organisaties verkozen tot één van de beste zzp-intermediair van Nederland.

De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.Staffing Awards

Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat transparantie, tarief, betalingstermijn, marges en bereikbaarheid de vijf belangrijkste criteria zijn van ‘Goed Intermediairschap’. Deze criteria zijn aan zowel zzp’ers als opdrachtgevers voorgelegd, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling. Zowel in de categorie Interim-Management als ICT & Internet is IPmartplaats als 3e geeïndigd.

Overall is IPmarktplaats met de 17e plaats opgenomen bij de beste intermediairs van Nederland en heeft hiervoor het certificaat van excellentie ontvangen.
Zowel in de categorie Interim-Management als ICT & Internet is IPmarktplaats als 3e geeïndigd. Overall is IPmarktplaats op de 17e plaats opgenomen bij de beste intermediairs van Nederland.

Staffing Awardslijst

Belangrijkste acquisitiekanaal
Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de Staffing Awards: “Bijna zeven op de tien (68%) zzp’ers die zich bij een intermediair heeft ingeschreven, heeft het afgelopen jaar een opdracht gescoord via dit kanaal. Gemiddeld is de zzp’er aangesloten bij 3,6 intermediairs en 3,4 marktplaatsen, waardoor het belangrijk is de kwaliteit van deze partijen te meten. Door de kwaliteitsmeting zal de zzp-markt van zzp’ers, opdrachtgevers en intermediairs eerder volwassen worden en kunnen negatieve uitzonderingen en uitwassen zoveel mogelijk voorkomen worden.”

Bron: IPmarktplaats, 23 september 2015