"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Winnaars van de Staffing Awards

Op donderdag 14 maart zijn de beste intermediairs ofwel winnaars van de Staffing Awards uit Nederland bekend gemaakt tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam.
Staffing Awards
Seven Stars en Personato zijn door de gerenommeerde jury uitgeroepen tot beste intermediair. Oliver James Associates werd door het publiek als beste verkozen. Daarnaast werd een Staffing Award voor de beste starter, accountmanager, recruiter en directeur uitgereikt tijdens de feestelijke bijeenkomst.

  • Seven Stars door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van 25 miljoen euro of meer op jaarbasis
  • Personato door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van tot 25 miljoen euro op jaarbasis
  • Oliver James Associates door publiek gekozen tot beste intermediair van Nederland
  •  WeAreKeen door jury gekozen tot beste startende intermediair van Nederland
  • Marco Roelofsen van PHIND door jury gekozen tot beste directeur in de Nederlandse flexmarkt
  • Sander Burgmans van Fellowfield door jury gekozen tot beste accountmanager in de Nederlandse flexmarkt
  • Anastasia van Ravestijn van FinanceFactor door jury gekozen tot beste recruiter in de Nederlandse flexmarkt

Staffing Awards

Kwaliteit laten zien
Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid waren meer dan tweehonderdvijftig team- en directieleden van intermediairs aanwezig. “Het doel van deze dag is om te laten zien dat er binnen de flexmarkt veel kwaliteit aanwezig is. Er is geen wet- en regelgeving nodig om deze kwaliteit af te dwingen. Op deze dag stond daarnaast het verbeteren van de kandidaat-, klant- en recruiterervaring centraal,” aldus Jeroen Sakkers, als directeur van Victor Mundi organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid en jurylid bij de Staffing Awards.

Bron: Staffing Awards, persbericht 15 maart 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.