HelloFlex en Cammio starten partnerschap in Video Recruitment

0
204

helloflex cammio

HelloFlex en video recruitment platform Cammio zijn een samenwerking gestart.

Uniek
Door de samenwerking zijn Cammio’s video-functionaliteiten geïntegreerd in FSGroep’s FlexService software en in HelloFlex intelligent tools. Deze uitbreiding geeft aangesloten uitzendondernemingen de mogelijkheid video recruitment toe te voegen aan hun core dienstverlening om daarmee het concurrentievermogen te verbeteren. Dit is uniek in de flexmarkt.

Effectiever en efficiënter recruiten
FSGroep’s FlexService software en HelloFlex intelligent tools bieden uitzendbedrijven een breed scala aan diensten, waaronder payrolling, facturatie en urenregistratie, maar ook het beheer van vacatures en sollicitanten. De nieuwe video functionaliteit voorziet klanten van FlexService en HelloFlex nu van een manier om werving en selectie nóg effectiever te maken. Gebruikers kunnen bovendien efficiënter screenen en kostenefficiënter recruiten door de audiovisuele uitbreiding.

Talent matching
Uitzendbedrijven kunnen dankzij de functionaliteit in een vroeger stadium een goede indruk krijgen van kandidaten. Verder kunnen gebruikers sollicitatievideo’s embedden, beoordelen en delen om op de meest efficiënte wijze talent te matchen. EP92, lid van ABR Group, is het eerste uitzendbedrijf dat gebruik maakt van de video-integratie.

Bron: FSGroep, 21 juli 2016