Get Work Uitzendbureau, nieuwe directie Claudia Ruiter en Marianne van Ark

0
894

Get Work, de uitzendorganisatie uit Midden en Oost-Nederland is de laatste jaren flink gegroeid.

Tijd voor de oprichters Conrad Aalbers en Rik Bonhof om plaats te maken voor een nieuwe directie die deze groei gaat begeleiden. Per 1 juli aanstaande nemen Claudia Ruiter als algemeen directeur en Marianne van Ark als directeur bedrijfsvoering het stokje over.

Focus op uitvoerend werk in de regio
Get Work heeft negen vestigingen in Nederland en is gespecialiseerd in uitvoerend werk tot mbo-niveau. De laatste jaren opende het bureau nieuwe vestigingen in regio’s waar de traditionele landelijke uitzenders vertrokken. Deze sterke focus op uitvoerend werk in combinatie met diepe kennis van de regio, zorgden voor een gestage groei. Claudia Ruiter zal deze groei verder uitbouwen, waarbij de beide oprichters op afstand als adviseur aan Get Work verbonden blijven en nieuwe activiteiten gaan ontwikkelen.

Ruime hr- en directie-ervaring
Claudia Ruiter is zeker geen onbekende in de hr-wereld. Ze werkte hiervoor in diverse managementposities bij onder andere Start uitzendbureau, Unique Nederland en SecretaryPlus, onderdeel van USG people the Netherlands BV. Daarnaast was ze onder meer directeur bij de Kraamvogel, de grootste landelijke kraamzorgorganisatie van Nederland. Alhoewel Claudia Ruiter nog niet zo lang bij Get Work werkzaam is, is ze er klaar voor het bedrijf naar een nieuwe groeifase te begeleiden. Ze zegt hier zelf over: “Get Work is in korte tijd echt onder mijn huid gaan zitten. Het is een organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s. Ik houd ervan om processen te optimaliseren, de organisatie te innoveren en samen met klanten een fijne en duurzame samenwerking te creëren. Ik ben nuchter, ambitieus en sta met beide benen op de grond. Ik heb er samen met mijn collega’s heel veel zin in!”

Marianne van Ark als directeur bedrijfsvoering is geen onbekende voor de organisatie. Zij is al 9 jaar werkzaam in de functie van HR-manager en zal zich gaan bezighouden met de interne bedrijfsprocessen. “We zijn in een korte tijd tot een grote en belangrijke regionale speler geworden. Ik zie het als een enorme uitdaging om onze persoonlijke en laagdrempelige cultuur te behouden en interne bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen”, aldus Marianne van Ark.

Bron: Get Work, 21 juni 2017