"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Uitzendbureau Get Work werft nieuwe collega’s in escape room

Get Work, de uitzendorganisatie uit Midden en Oost-Nederland is de laatste jaren flink gegroeid en zoekt nieuwe collega’s.

Om in contact te komen met kandidaten heeft men een ludieke wervingsactie bedacht, waarbij het eerste contact plaatsvindt in een escape room. In de zomer van 2017 was dat een groot succes. De geworven medewerkers van toen zijn inmiddels bij Get Work aan het werk! Deze actie krijgt nu op 6 en 7 februari 2018 een vervolg in Room Escape Enschede.

Mystery vacature
De uitzendorganisatie heeft meerdere vacatures openstaan voor de Get Work vestigingen in regio Enschede/Nijverdal. De sollicitanten weten niet op welke vacature/functie ze solliciteren. Het doel is om medewerkers te vinden die passen bij het Get Work DNA.

Geen cv of sollicitatiebrief
Geïnteresseerden hoeven dus geen cv of sollicitatiebrief te sturen. Ze kunnen op 6 of 7 februari naar Room Escape Enschede komen. Van tevoren aanmelden via de site is wel verplicht. Na afloop is er een borrel en kennismaking. Kijk voor meer informatie en aanmelden op getwork.nl/mysterytour.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.