Flexwerk GOOZZ samenwerking Vindicat

0
394

Innovatief platform voor flexwerk GOOZZ sluit contract met Vindicat.

GOOZZ is een online platform waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden voor flexwerk. Een innovatief idee dat inspeelt op de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt. Opdrachtgevers kunnen er gericht zoeken naar de juiste arbeidskrachten en ze rechtstreeks benaderen. Op één plek, in één transparant netwerk. Daarnaast kunnen werkzoekenden hun profiel uploaden en krijgen ze vacatures binnen. Alles online; via laptop, tablet of smartphone. De koppeling van bedrijven aan kandidaten is bovendien gratis. Enkele bedrijven hebben zich al aangemeld.

Studentenvereniging Vindicat is al enige tijd bezig met het creëren van een online bijbanen platform voor haar leden. Vindicat vond GOOZZ hierin als de perfecte partner.

Ook GOOZZ is blij met de samenwerking. ‘We zijn blij met Vindicat als partner,’ vertelt Marjolein Kremer, mede-eigenaar van GOOZZ. ‘Maar we zijn er voor iedereen die flexwerk zoekt. We richten ons met deze samenwerking in eerste instantie op Noord-Nederland en qua werkzaamheden op branches als retail, horeca, administratief werk, zakelijke dienstverlening en opleidingsgerichte functies.

Bedrijven en organisaties vinden er niet alleen snel en eenvoudig goede kandidaten, maar bouwen online direct een eigen netwerk op. Ze kunnen via ons innovatieve systeem de studenten vanaf hun eerste studiejaar volgen. Wellicht zijn ze aan het eind van hun studie op basis van opleiding en werkervaring wel de ideale kandidaat voor een startersfunctie.’

Bron: Goozz, 26 maart 2015