Career Factory opent vestiging in Venlo

0
54

Career Factory, traditioneel sterk vertegenwoordigd in de Randstad, breidt zijn werkgebied uit. Op 1 september opent Career Factory Venlo zijn deuren.

Career Factory Nederland bemiddelt hoogopgeleide professionals in verschillende sectoren en vakgebieden.

De nieuwe Limburgse vestiging wordt gerund door ondernemer en accountmanager Hans Peeters en zijn compagnon René Opheij. “De afgelopen jaren had ik met Hans een bewindvoerderskantoor. Daarin had ik wel contact met mensen, maar ik miste de commercie enorm. Die combinatie is precies de kern van arbeidsbemiddeling.”

Franchise
Career Factory is een franchiseformule, wat Peeters en zijn partner de kans geeft zich vooral op de inhoud van hun vak te richten. “De administratie rondom uitzenden en bemiddelen boeit me nu niet direct. Gelukkig is die kant van de zaak bij Career Factory in professionele handen. Het is een solide partij waar we graag mee in zee gingen”, vertelt hij.

Finance en sales
Vanuit hun kantoor in Venlo richten Peeters en Opheij zich op opdrachtgevers en talenten binnen de driehoek Maastricht-Nijmegen-Eindhoven. Ze willen zich specialiseren in de bemiddeling van medewerkers voor de financiële dienstverlening en sales. “Door onze achtergrond hebben wij daar een breed netwerk in opgebouwd en we kunnen ons goed verplaatsen in zowel de opdrachtgevers als de opdrachtnemers in deze branches. En dat is onze ogen doorslaggevend als je de juiste match wilt kunnen maken.”

Bron: Career Factory, 1 september 2016