"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

WerkTalent opent derde nieuwe vestiging in 2023

Ook in 2023 investeert WerkTalent in het uitbreiden van haar vestigingennetwerk. 

Met de opening van de vestiging in Krimpenerwaard, na Drachten en Groningen, komt de teller in totaal op 22 te staan.

WerkTalent

Noord Holland en Limburg staan nog op de wensenlijst zodat er sprake is van een landelijk dekkend netwerk.

“We zijn ervan overtuigd dat de beste match gemaakt wordt als je oprecht begrijpt wat een organisatie en een kandidaat drijft,” geeft Ronald van Dam, de Business Partner die verantwoordelijk is voor Krimpenerwaard, aan.

Dat bereik je alleen als je je dicht bij de klant én de kandidaat bevindt. Hiermee investeert het uitzendbedrijf, dat ook in 2022 een sterke groei liet zien, tegen de digitaliseringstrend in.

“Uiteraard maken we ook gebruik van slimme technologie om het matchproces te verbeteren en te versnellen, maar de uiteindelijke match maken we nog altijd zelf” aldus Ronald. Hij is inmiddels 5 jaar werkzaam bij WerkTalent en krijgt nu de kans om zijn eigen vestiging te openen.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat er veel meer gekeken wordt naar de competenties van een kandidaat in plaats van enkel het cv. Dat is in deze krappe arbeidsmarkt van grote toegevoegde waarde. Indien gewenst biedt WerkTalent de kandidaat een breed scala aan opleidingen aan.

WerkTalent, een middelgrote en snel groeiende uitzendorganisatie, richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en kent franchise ondernemingsmodel.

Bron: WerkTalent, persbericht 6 maart 2023

Lees ook
WerkTalent start vestigingen in Groningen en Drachten

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.