YoungCapacity sales professionals van start

0
48

YoungCapacity is van start gegaan als intermediair van sales professionals.

YoungCapacity sales is een nieuwe intermediair in de recruitmentmarkt, die bemiddelt tussen B2B-dienstverlenende organisaties en hbo(+)-geschoolde, commerciƫle professionals. YoungCapacity sales gelooft in talentvol verbinden. Het bedrijf koppelt de intrinsieke ontwikkelingsbehoefte van de klant en de medewerker aan elkaar.

Vraag naar minder ervaren salestalenten
Bart Faken, oprichter van YoungCapacity sales, merkte in de praktijk dat veel salesafdelingen worstelen met dezelfde uitdagingen. Over het algemeen hebben zij grote moeite met het vinden van ervaren professionals die naadloos aansluiten bij de cultuur en werkwijze van een bedrijf. Automatisering en nieuwe technologieƫn hebben namelijk een flink aantal veranderingen teweeggebracht, waardoor het coachen van meer ervaren medewerkers bedrijven relatief veel tijd kost. De vraag naar minder ervaren salestalenten neemt nu dan ook toe, omdat zij zichzelf meestal nog geen specifieke werkwijze hebben aangeleerd en daardoor beter zijn af te stemmen op de specifieke behoeften van de klant.

YourCapability
YoungCapacity sales wil salesafdelingen bij deze uitdagingen helpen en zet daarvoor zijn eigen inhoudelijke saleskennis en praktische ervaring in. Het bedrijf legt eerst vast wat de doelstellingen en knelpunten van de salesafdeling zijn, en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. Op basis daarvan richt YoungCapacity sales in het eigen opleidingstraject ā€“ YourCapability ā€“ een gericht programma voor een salesmedewerker in.

Bron: YoungCapacity, 12 april 2017