Walters People lanceert e-learning platform voor kandidaten

0
60

Uitzendorganisatie Walters People heeft een online platform gelanceerd waarop professionals kosteloos opleidingen kunnen volgen.

Dit loopt uiteen van korte trainingen op het gebied van vreemde talen of MS Office programma´s tot complete HBO-modules in boekhouden of ICT. De organisatie wil hiermee getalenteerde kandidaten verder aan zich binden en organisaties voorzien van uitzendkrachten die zich blijven ontwikkelen.

De samenwerking
Het platform onder de naam Walters People Academy is opgezet in samenwerking met opleidingsinstituten NTI Zakelijk, Markus Verbeek Praehep en ARTRA. De opleidingen worden kosteloos aangeboden aan kandidaten die via Walters People werkzaam zijn. Jose Bokhorst, directeur van Walters People: “De investering in dit platform is voor ons een nieuwe manier om te bouwen aan een langetermijnrelatie met onze kandidaten en klanten. Er zijn veel professionals die via Walters People op meerdere opeenvolgende opdrachten werken. Wij begeleiden hen in de verschillende fases van hun loopbaan en bieden ze nu ook de mogelijkheid om hun kennis te toetsen en bij te spijkeren.”

Het platform biedt meer dan 50 verschillende opleidingen en trainingen en er zijn op dit moment al 42 professionals online modules aan het volgen. Deze maand nog wordt een certificaat uitgereikt aan de eerste kandidaat die via het platform een opleiding voltooid heeft. Bokhorst:

Bron: Walters People, 14 maart 2017