PSC | platform voor intermediairs

0
127

2 oktober 2015 – PSC | platform voor intermediairs introduceert nieuwe diensten, producten én website.

Zie www.psc.nl

De wereld verandert, de markt verandert, onze business verandert. PSC | platform voor intermediairs (PSC) anticipeert hierop en heeft een aantal nieuwe diensten en producten.

Uitbreiding van de standaard 3% dienstverlening
Tot nu toe kende PSC één type dienstverlening. Deze dienstverlening noemen wij Backoffice basis. De service is nu uitgebreid met twee nieuwe: ‘Backoffice meer’ en ‘Backoffice totaal’.

Sneller je geld ontvangen?
PSC biedt vanaf nu de mogelijkheid om voor te financieren. Dit betekent dat de intermediair zijn geld eerder ontvangt. Met dit product is de intermediair niet meer afhankelijk van het betaalgedrag van de opdrachtgever.

Nu ook vakantieservice
De intermediair kan nu ook gebruik maken van een vakantieservice. Het hele jaar door kan de intermediair onbezorgd op vakantie gaan. PSC zorgt dat de zaken gewoon doorlopen.

Website met klanten
PSC heeft haar website vernieuwd naar een meer passende uitstraling. Transparantie, samenwerken en kwaliteit komen daarin naar voren, onder andere doordat er beeldmateriaal van klanten en collega’s is gebruikt.

Snelste groeier in de flexmarkt
PSC was in 2014 de snelste groeier in de top 80 belangrijkste flexleveranciers, gebaseerd op cijfers van MBCF en de Flexmarkt Omzetranglijst.

Bron: PSC, 2 oktober 2015