Herman Nijns nieuwe voorzitter van Federgon

0
96

Herman Nijns (Randstad Group Belgium & Luxembourg) is de nieuwe Voorzitter van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners die onder meer de uitzend- en dienstenchequesector vertegenwoordigt.

Hij heeft een mandaat van drie jaar en volgt Christophe Velge (Axis) op, die deze functie bekleedde sinds 2014.

Herman Nijns is CEO van Randstad Group Belgium & Luxembourg, de grootste HR-dienstverlener in België. Herman Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Hij is sinds 2005 actief binnen Federgon, onder meer als lid van de Raad van Beheer.

Herwig Muyldermans, Algemeen Directeur van Federgon, kijkt uit naar de samenwerking. “De jarenlange ervaring van Herman en zijn grondige kennis van de diverse Federgon-sectoren zullen zeker een waarde toevoegen. Bovendien delen Herman en ik dezelfde visie over het maatschappelijk belang van HR-dienstverleners en over de manier waarop hun rol verder moet evolueren.”

“De HR-dienstverleners doen het goed en hun rol zal in de toekomst alleen maar aan belang winnen”, geeft Herman Nijns, CEO van Randstad Group Belgium aan. “Onze bedrijven leveren immers als strategische partners een essentiële bijdrage tot het verhogen van de werkzaamheidsgraad. Als sector reiken we oplossingen aan om structurele zwaktes op de arbeidsmarkt te verhelpen. Dit maatschappelijk engagement is voor mij essentieel en ik wil hier dan ook ten volle mijn verantwoordelijkheid in opnemen.”

Bron: Federgon, 27 april 2017