HeadFirst levert inhuur flexibel personeel Gemeente Arnhem

0
209

Gemeente Arnhem en De Connectie selecteren HeadFirst voor inhuur flexibel personeel

De Connectie is de partner in bedrijfsvoering voor de gemeente Arnhem. Gezamenlijk hebben zij HeadFirst verkozen tot de intermediair voor externe inhuur. De vierjarige overeenkomst is ingegaan op 4 oktober 2019 en heeft als optie om twee keer met een jaar verlengd te worden.

De Connectie
De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden hebben op 1 juli 2017 De Connectie opgericht. De Connectie richt zich op de bedrijfsvoering van de gemeenten, zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners en bedrijven. Het doel van De Connectie is om producten en diensten te harmoniseren, waardoor er efficiënter gewerkt wordt wat ertoe leidt dat de kosten omlaag gebracht worden. Een belangrijke stap die nu gezet is richt zich op het gezamenlijk vorm geven van de inhuur van flexibel personeel.

Groeien in het inhuurmodel
De gemeente Arnhem en De Connectie wilden naast de bestaande raamovereenkomsten een intermediair contracteren voor de moeilijk in te vullen functies en rollen waarvoor geen partij gecontracteerd is. Daarbij is deze oplossing meteen een vangnet op de bestaande overeenkomsten indien zij geen leveranciers kunnen leveren. Na afronding van de aanbesteding is HeadFirst geselecteerd.

HeadFirst Group is in de laatste jaren snel gegroeid en is nu actief bij meer dan tweehonderd opdrachtgevers. Andere recent gegunde aanbestedingen en tenders betreffen: Dienst Justitiële Inrichtingen, ICTU, Vrije Universiteit, Universiteit Utrecht, Stichting RINIS, RDW en de ministeries Infrastructuur & Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken.

Bron: HeadFirst, 14 oktober 2019

Zie ook
HeadFirst Group nieuwe naam voor HeadFirst, Source, Myler en Staffing MS
Investeerder neemt HeadFirst Source Group NV over