Fleur Klijnsmit nieuwe CEO RGF Staffing the Netherlands

0
324

Fleur Klijnsmit (51) is benoemd tot CEO van RGF Staffing the Netherlands.

Fleur Klijnsmit
Fleur Klijnsmit

Zij volgt met ingang van 1 april Eric de Jong op, die de functie sinds mei 2020 op interim basis heeft vervuld. Naast haar reguliere taken in het dagelijks bestuur van RGF Staffing the Netherlands, zal Fleur zich onder meer gaan richten op het verbinden van mensen en merken en op het verder digitaliseren van de dienstverlening.

Verdere digitalisering van de dienstverlening
Fleur is afkomstig van IBM, waar zij verantwoordelijk was voor het digitaliseren van HR processen, Business Process Outsourcing en HR Business Development trajecten bij een aantal grote internationale klanten. Voor IBM werkte ze bij verschillende internationale bedrijven, waaronder Manpower, Accenture en Randstad; ze opereerde daarbij op het snijvlak van HR, processen en ICT.

“Ik ben zeer verheugd dat we Fleur aan onze Nederlandse organisatie hebben weten te binden”, zegt Rob Zandbergen, CEO van de holding RGF Staffing. “Onze wereld digitaliseert steeds sneller en tegelijkertijd maken de mensen bij ons nog steeds het verschil. Ik ben ervan overtuigd dat Fleur de juiste persoon is om onze organisatie op beide vlakken toonaangevend te houden en in deze dynamische omgeving verder te laten groeien.”

Verantwoordelijkheid bij de merken
Eric de Jong blijft als Senior Executive Advisor voor de Board verbonden aan RGF Staffing. Onder zijn leiding heeft er in de afgelopen twee jaar een strategische herijking plaatsgevonden, waarbij meer verantwoordelijkheid bij de merken is neergelegd en de commerciële organisatie verder is versterkt.

Bron: RGF Staffing The Netherlands, persbericht 28 maart 2022